الأحد، 14 نوفمبر 2010

كبده وكلاوى بالصوص


المقاديرالكبده::

* كيلو كبدة ضانى .
* عدد 2  وحدات كلاوى. 
* عدد 1 قلب .
* 5 فلفل اخضر حار او بارد .
* رأس ثوم مفرومة.
* ملح – فلفل.
* ربع كوب زيت نقي.


الطريقة

- نقطع الكبده والكلاوي والقلب شرائح رفيعة او مكعبات حسب الرغبه
- ثم نغسلها بالماء وتصفي في مصفاه
- ثم نسخن الزيت ونقلب شرائح القلب والكلاوي لحد ما تنزل مايتها وتشربها
- نضيف شرائح الكبدة إلي القلب والكلاوي ونقلب جيدا ثم نضيف الثوم و الملح و الفلفل والفلفل الأخضرثم نقلبهم مع بعض ونتركهم علي نار هادئة حتي  السوي مع اضافة القليل من الماء كلما احتاج ذلك
ويقدم مع طبق سلطه 

وبالهنا والشفا

0 التعليقات:

إرسال تعليق