الخميس، 7 أكتوبر 2010

طريقة عمل فراخ كنتاكى بالخلطة السرية روعة  




المقادير

كيلو صدور فراخ مخلى منزوع الجلد
بصلة مبشورة
م ص فلفل احمر حار
2 م ص ملح
نصف م ص فلفل اسود
ملعقة زعتر

للتغطية
1 كوب دقيق او بقسماط
1م ص فلفل احمر
1م ص فلفل اسود
نصف ملعقة ملح
ملعقة سمسم

طريقة عمل الكنتاكى

يتبل الدجاج بالملح والفلفل الاحمر والاسود ويترك ساعة على الاقل
يمزج الدقيق والفلفل والسمسم والملح
يسخن الزيت فى حلة ضغط
 ملحوظة هامة جدا
مهم جدا الحذر والانتباة الى انها من غير صفارة
تغمس الفراخ فى الدقيق
تحمر الفراخ فى زيت غزيرمع غلق حلة الضغط بدون صفارة لمدة 5 دقائق
تنشل من الزيت وتوضع على ورق نشاف
يرش عليها بقدونس وتقدم ساخنة مع الطحينة
بالهنا والشفا


0 التعليقات:

إرسال تعليق