بسكويت رول
مقادير البسكويت
2باكو بسكويت ساده أي نوع
3ملاعق زبده
نصف كوب شيكولاته
فويل الومنيوم
ربع كوب لبن حسب الحاجه
طريقة عمل البسكويت
يطحن البسكويت
تسخن الزبدة وتذاب في اللبن البودر
تعجن بالبسكويت ويضاف قليل من الماء حسب الحاجه
يفرد العجين علي فويل الومنيوم ويساوي
تسخن الشيكولاتة في
حمام ماء ساخن
تدهن العجينة بطبقة من
الشيكولاتة ويلف العجين بالشيكولاتةبرفق بالرول كما في الشكل
يغلق الرول ويوضع بالفريزر ربع ساعه او ثلاجه مده
ساعتين
يزال الالومنيوم ويقطع شرائح بسكين حاد
ممكن ان نضعه في الفرن 10 دقائق او ياكل بدون تحميص حسب الرغبه والافضل بالتحميص
يقدم مع مشروب
ملحوظة ممكن المقدار يكفي 2 رول صغير او 1 كبير
بالهنا والشفا وننتظر تعليقاتكم
0 التعليقات:
إرسال تعليق