الأحد، 24 أكتوبر 2010

بسكويت رول تجربة ناجحة


بسكويت رول 


 مقادير البسكويت


2باكو بسكويت ساده أي نوع
 3ملاعق زبده
نصف كوب شيكولاته
فويل الومنيوم
ربع كوب لبن حسب الحاجه



طريقة عمل البسكويت

يطحن البسكويت
تسخن الزبدة وتذاب في اللبن البودر
تعجن بالبسكويت ويضاف قليل من الماء حسب الحاجه
يفرد العجين علي فويل الومنيوم ويساوي


تسخن الشيكولاتة في                       
 حمام ماء ساخن                                       
تدهن العجينة بطبقة من     
الشيكولاتة ويلف العجين  بالشيكولاتةبرفق بالرول كما في الشكل
يغلق الرول ويوضع بالفريزر ربع ساعه او ثلاجه مده
ساعتين
يزال الالومنيوم ويقطع شرائح بسكين حاد
ممكن ان نضعه في الفرن 10 دقائق او ياكل بدون تحميص  حسب الرغبه والافضل بالتحميص
يقدم مع مشروب
ملحوظة ممكن المقدار يكفي 2 رول صغير او 1 كبير
          بالهنا والشفا وننتظر تعليقاتكم
                   

0 التعليقات:

إرسال تعليق